Menuboeken

MENUBOEKEN

Voor de adverteerder:

Uw reclameboodschap komt terecht in een boek van een druk bezochte horecazaak en in een regio waar uw potentiële klanten zich bevinden. Gedurende één jaar liggen de boeken op de tafels en dagelijks wordt uw reclameboodschap meerdere malen gezien. Door de herhaling neemt uw naambekendheid sterk toe!

Voor de horeca-uitbater:

Wij hebben een heel gamma aan formaten en kleuren. Alles is volledig gratis voor de uitbater. Wenst u geen boeken met publiciteit, dan kunnen wij u een scherpe prijs maken indien u aan vernieuwing toe bent van boeken en of drukwerk. Aarzel niet ons te contacteren.

Interesse?

PLACEMATS

Papieren placemats worden veel gebruikt in tea-rooms ,brasserie, taverne, eethuizen, binnenspeeltuinen, cafetaria’s, enz...  , voor dagschotels, snacks, ... De druk gebeurt in full color, sepia of zwart wit zoals met de horecazaak besproken is,  op een voldoende zwaar en aangepast papier. De horeca krijgt ze gratis met in het midden de nodige info over de zaak in de gewenste kleuren. Rondom staan de advertenties: ieder kiest zijn eigen stijl en logo. Gedurende één jaar liggen de placemats op de tafels en dagelijks wordt uw reclameboodschap meerdere malen gezien. Door de herhaling neemt uw naambekendheid sterk toe!

Placemats zijn een reclamemiddel dat succesvol blijft en vooral gelezen worden

Interesse?

Placemats

Blijf op de hoogte van alle acties en nieuwigheden en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

V&V Groep logo
Adres

Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 Puurs-Sint-Amands-België

+32 (0) 470 57 76 93